2014. május 4., vasárnap

Mi vagyunk.!


Rendhagyó a mai bejegyzés, kedves Fiatalság! (dicsértessék!)
 Igazság szerint, úgy gondoltam megosztom veletek ezt a számot mivel akkora töltettel rendelkezik, amivel az utóbbi fél évben nem találkoztam. Iszonyat pörgős téma, fantasztikus szöveg. Mondjuk már megszokhattátok, hogy az ilyen típusú bejegyzéseimben mindig az egekig magasztalok egy-egy hirtelen fülindulásból imádott számot. :)
 Ellenben sok gondolat is eltalált, sétálgatva és az út porát nyelve. (Na meg az érettségire való felkészülés közben, angol jejeje!) Többségében pedig az, hogy mi miatt futhat két ember bármi nemű kapcsolata totális zátonyra. A szerelmesek hogy vállnak szinte ellenségekké, a barátokból hogy lesz mérges kígyó és a többi.
A kis vázlatban, ami a fejembe megszületett, sok alternatíva lézeng perpillanat. Kezdjük a legáltalánosabbtól, ami az emberek változását foglalja magába, ezt már számtalan bejegyzésemben kifejtettem. A következő pedig a hiány lenne, amit nevezhetünk idő, pénz, figyelem, az "én" hiányának is akár. Ezek többségében veszekedés források, és mi emberek nem okvetlenül tudunk "helyesen" veszekedni, maximum vádaskodni. A vádak pedig bizonytalansághoz, majd bizalmatlansághoz vezetnek. Mi kell egy kapcsolathoz? Őszinteség, bizalom, és tisztelet. Ha ezek az alappillérek megrendülnek, akkor csak fáradságos munkával lehet helyrehozni a károkat. Az utolsó pedig az lenne, hogy rá jövünk hogy ki az aki valójában mellettünk van, és talán nem is olyan fehér, mint amilyennek tűnik.
 Nektek, kedves olvasóim, vizsgákra való jó felkészülést, örömteli májust kívánok, reményeim szerint még lesz a hónapban bejegyzésem. Kitartást! ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése