2012. május 10., csütörtök

A kedvenc

Sziasztok, drága Olvasóim:)
Angolul már köszöntöttelek titeket, de mivel ez egy alapjaiban magyar blog, úgy gondolom illendő (és könnyebb is), magyarul is írni egy köszöntőt. Szóval, imádtam Szlovákiát, imádtam az élményeket, amiket adott, és imádom az embert, akit ott kaptam vissza. A nagy túránkat elmosta az eső, de testközelből csodálhattam a Tátrát. Kajakozhattam, egy gyönyörű völgyben, láthattam sok, régi várost, várat. Igen, azt hiszem ezek után több értékkel jöttem haza.
Szeretném megosztani veletek az egyik kedvenc képemet, amin az egyik barátommal vagyok rajta. Szerintem tükrözi az agyi szintünket, és a kapcsolatunkat is. Sokat beszélgetünk komolyabb dolgokról, de természetesen mindig meg tud nevettetni. Ezt tette az elmúlt négy napban is.♥
Nos, kedves Olvasóim, szerintem erre a hétre ennyi volt, ugyanis jövőhéten megyek Angliába. Egy hét a Szerelmem, a családom, a barátaim (kivéve Edit, mert ő jön velem♥:)),és nélkületek. Mind nagyon fogtok hiányozni, és becsszavamra, ennél részletesebb beszámolót fogtok kapni. Addig is, vigyázatok magatokra;)
Mellesleg egy Fit for Rivals számmal búcsúzom tőletek, sziasztok:d

2 megjegyzés:

  1. Indulunk vasárnap♥ már nagyon várom ;) Remélem ez is olyan jó lesz, mint Szlovákia (kivéve az esőt, mert azt többet nem kérek xD)

    VálaszTörlés
  2. tudod jól, hogy úgyis esni fog, az időjárás tudja, hogy az esőt nem szeretem! mellesleg, tűkön ülök, annyira izgatott vagyok!♥

    VálaszTörlés