2012. január 14., szombat

Hope, mint barát

Hello Mindenki! :)
 Hope- azt hiszem erről a szóról mindenkinek eszébe jut valami, nekem perpillanat Valaki. Egy nagyon jó barátom, akivel a kapcsolatom sose volt zökkenő mentes. Még emlékszem, egy szép tavaszi napon férkőztünk be egymás szívébe, és onnantól nevettettük meg egymást olyan sokszor. Néha volt, hogy csak álltunk egymás mellett és nevettünk. De Murphy törvénye szerint, ami elromolhat az el is romlik, nálunk sem volt másképp. És itt lép érvénybe a szó valódi, és lehengerlő jelentése... a remény.
 Remény... ami csak nagy áldozatok árán képes feladni egy eszmét, ami csak akkor hal meg a mellkas sem emelkedik már. Talán néha hátránynak számít, de igazából ez az, ami az embert ösztönzi... ösztönzi arra, hogy nem lehet lehetetlen semmi. Nem lehet semmit sem feladni.
 Azt hiszem a barátság a szeretet mellett a reményen is alapszik. De nem abban kell bízni, hogy nem fog megszakadni, elromlani, vagy meglazul.. ebben butaság lenne. Egyszerűen abban kell reménykedni, hogy a két ember egymás iránti szeretete van olyan erős, hogy a legnagyobb kellemetlenséget is letudják győzni. Ilyenkor fontos, hogy tudjanak bízni az egymásba vetett reményükben, és ha viharosra fordulnak a dolgok, kitudjanak békülni egy átsírt, átbeszél éjszaka után.
 Számomra nincs sok ember, akinek megmerném mutatni a könnyeimet, az érzéseimet, a vágyaimat. De azt hiszem, hogy az a Marharépa Rövidpuska, Edzsi, Dzsi, R, és még egy páran, tudják milyen vagyok, tudják hogy bízom, és hiszek bennünk, és tudom, hogy sose élnének ezzel vissza.

Mikor azt hiszed az ég szürkébb
már nem is lehet,
félve teszed fel a kérdést:
Mit tegyek?
Kilátástalan a helyzet,
remeg a térded, alig lélegzel,
próbálod legyőzni azt, amitől rettegsz.
Melléd áll egy barát, kezed megfogja:
Én is élek nélkülük, te is túléled majd.
Szíved innentől egyenletesen ver, az ég kiderül,
nincs mi a szomorúságba elűz,
hisz itt van, mind mit akarsz, amire vársz,
egy kis csapat igaz barát.♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése