2012. január 28., szombat

Szürke hétköznapok, szín förgetege

 Hello Mindenki:)
 Rég hallattam magamról, de még élek, bár nincs minden rendben. Az elmúlt időszakban nagyon sok dolog stagnált, vagy éppen romlott, néha már alig hittem el azt, hogy tudok levegőt venni, annyira kétségbe voltam esve. Szerettem volna eltűnni, és elfeledkezni a világomban lévő rengeteg rossz dologról. Igazából, tudom, hogy ezek az akadályok csöppnyiek, de én úgy érzem felemésztenek. Van, hogy csak ezeken jár a fejem, keresem a megoldásokat, csak az a bökkenő, semmit nem találok, ami közelebb vinne a célhoz.
 Azért persze, vannak olyan pillanatok, amik fényt hoznak a sötét ridegségbe, például leplezetlen lelkesedéssel várom az estéket, mikor írhatok, ha nem is a blogba, csak a füzeteimbe, vagy beszélhetek emberekkel. Ez olyan, mint egy jó hideg zuhany egy forró nyári napon. Csodálatos nyugalmat csepegtet belém. Ilyen helyzetben gondolom már ti is voltatok. Néha úgy érzem egyszerre tudnék sírni és nevetni, és van úgy, hogy az egyik pillanatban a csillagokat lehoznám az égről, a másikban csak sírni, és sírni szeretnék... hogy normális vagyok-e? Nem hiszem.
 Tudom, tudom, hogy nem kellene, de muszáj megemlítenem egy személyt, aki mindig -még ha csak neten keresztül is- de megnevetett. Annyira hülye, és mellette annyira aranyos, hogy az embernek önkéntelenül is mosolyogni támad kedve. Fogjuk rá, hogy ennek a bejegyzésnek is ő az ihletője, (igen, szóval húzd ki magad!), bár egy hónapja ismerem, azért mégis sikerült elég fontos emberré növekednie a szívemben. Köszönöm Neked ezeket a színes pillanatokat.♥:)

4 megjegyzés:

  1. hát igen..bárkinél feljönnek az ilyen eldönthetetlen kérdések és bizonytalanságok, például nemrégiben nálam is, de könnyen ki lehet repülni belőle megfelelő emberekkel:) amit alulra linkeltél zenét most hallom először de esküszöm egyből megtetszett :DD csak így tovább;)

    VálaszTörlés
  2. Zoli, imádom azt amikor jössz és kommentálsz a bejegyzéseimhez, mindig hatalmas pluszt ad, egy visszajelzést, hogy ér valamit a munkám. Nagyon szépen köszönöm, és örülök, hogy tetszik a szám♥:D

    VálaszTörlés
  3. örülök, hogy örülsz a visszajelzésemnek:D és igen, nagyon is sokat ér:)♥

    VálaszTörlés
  4. annyira köszönöm, hogy az valami szavakban megfogalmazhatatlan♥:D

    VálaszTörlés